fbpx

SCHOLEN

SCHOLEN

SCHOOLKAMPEN & SCHOOLUITJES

Ontdek de ultieme schoolkampervaring bij Zeilschool de Veenhoop, midden in de natuur en aan het water! Of je nu een tweedaagse, driedaagse of midweek zoekt, of gewoon een nachtje weg wilt met de klas, wij hebben wat je nodig hebt.

Bij onze kampen draait alles om samenwerken, samen activiteiten ondernemen en je grenzen verleggen. We zorgen voor een programma vol avontuur en plezier. Samen met Zeilschool De Veenhoop maken we van elk schoolkamp een onvergetelijke ervaring.

Start je avontuur bij Next Adventure en beleef een schoolkamp op en rond om het water!

 

Schoolkamp in Friesland

Aanvraagformulier

OPZOEK NAAR INSPIRATIE? GEEN ZORGEN!

Wij begrijpen dat het organiseren van een schoolkamp een grote uitdaging kan zijn. Daarom hebben we hieronder enkele inspirerende voorbeelden uitgelicht om jullie te helpen bij het plannen van jullie schoolkamp. Deze suggesties zijn gebaseerd op groepen van 95 personen.

Heb je een kleinere of grotere groep? Geen probleem. Wij bieden ruimte voor groepen van 20 tot 145 personen en zijn bereid om samen met jullie een passend programma samen te stellen. Neem gerust contact met ons op voor een programma dat aan jullie behoeften voldoet.

Aanvraagformulier

Schoolreisje in Friesland