fbpx

Kunst Workshop

Upcycle E-Chopper Kunstroute

Ontdek de creatieve en duurzame wereld van upcycling en verken de artistieke kant van Drachten op een unieke manier! End of April en Next Adventure Drachten bundelen hun krachten en organiseren een exclusieve Upcycle Art Workshop in combinatie met een leuke E-Chopper route langs diverse kunstobjecten in Drachten. Beleef een inspirerende dag vol creativiteit, duurzaamheid en avontuur!

Upcycle art kunst workshop

Voor wie?

Onze Upcycle E-Chopper Kunstroute is een leuke activiteit om te doen met je gezin, familie of vrienden. Maar zeker ook als groepsuitje voor groepen zoals teamuitjes of bedrijfsuitjes is deze Kunst Workshop in Drachten, Friesland een leuke outdoor activiteit.

Wat kun je verwachten?

De activiteit start bij Next Adventure.
Hier worden jullie verwelkomd en geïnstrueerd over de werking van de E-Chopper en ontvangen jullie de routebeschrijving langs de kunstobjecten in Drachten en omgeving. Vergeet niet om onderweg afval en afgedankte materialen te verzamelen die jullie later kunnen gebruiken tijdens de workshop!

Halverwege de kunstroute komen jullie aan bij de Sluisfabriek in Drachten, dit is de thuisbasis van End of April. Hier is er tijd voor een bakje koffie of thee met wat lekkers en start de Workshop. Onder begeleiding van Hester leren jullie hoe je gevonden materialen kunt omtoveren tot prachtige kunstwerken.

Na de workshop laten jullie de kunstwerken drogen en stappen jullie weer op de E-Chopper om de kunstroute af te maken en terug te keren naar Next Adventure. Daarna hebben jullie nog de mogelijkheid om jullie zelfgemaakte kunstwerk op te halen bij End of April in de Sluisfabriek en is deze creatieve middag helaas afgelopen!

Informatie
Aantal personen: vanaf 6 personen
Tijdsduur: 3 tot 3,5 uur
E-Chopper vanaf: 16 jaar met rijbewijs
Urban E-Fatbike vanaf: 12 jaar
Inclusief begeleiding: Ja
Op locatie: in overleg
Kosten: €69,50 p.p.

 

Aanvraagformulier

E-Chopper kunstroute