fbpx

Fotocursus

Fotocursus: Het perfecte ritje!

Heb jij altijd al eens willen leren hoe jij dat perfecte plaatje schiet met je eigen smartphone? Dan ben je bij Next Adventure op het juiste adres! Samen met fotograaf Maurice Hamming bieden wij een leuke educatieve fotocursus aan in combinatie met onze E-Choppers!

Voor wie?

Onze fotocursus Het Perfecte Ritje is een leuke activiteit om te doen met je gezin, familie of vrienden. Maar zeker ook als groepsuitje voor groepen zoals teamuitjes of bedrijfsuitjes is deze fotocursus in Drachten, Friesland een leuke outdoor activiteit.

Voor een compleet arrangement inclusief horeca of een combinatie met andere activiteiten kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen!

Wat kun je verwachten?

De fotocursus start met een stukje theorie en koffie & thee.
Na de uitleg stappen jullie op de E-Chopper en rijden jullie naar de eerste prachtige locatie in Zuidoost Friesland. Hier schieten jullie de eerste foto’s. Bij terugkomst is het tijd voor pauze met feedback en eventueel extra tips en tricks. Zodra jullie er klaar voor zijn is het tijd voor “het echie” en rijden jullie naar de laatste locatie om de mooiste foto van de dag te maken. Word jij de winnaar van de groep en schiet jij het perfecte plaatje?

Informatie
Aantal personen: vanaf 6 personen
Tijdsduur: 3,5 tot 4 uur 
E-Chopper vanaf: 16 jaar met rijbewijs
Urban E-Fatbike vanaf: 12 jaar
Inclusief begeleiding: Ja
Op locatie: mogelijk
Kosten: €95 p.p.

 

Aanvraagformulier