fbpx

E-CHOPPER DRACHTEN

E-Chopper huren in Drachten!

Een E-Chopper huren in Drachten doe je bij Next Adventure!
Wij hebben verschillende routes door Zuidoost Friesland over smalle slingerpaadjes door de landerijen en bossen van o.a. Olterterp en Smallingerland in de buurt van Drachten!

Informatie
Aantal personen: vanaf 8 personen
Tijdsduur: 2 of 3 uur
E-Chopper vanaf: 18 jaar met rijbewijs
Urban E-Fatbike vanaf: 12 jaar
Inclusief begeleiding: alleen instructies
Op locatie: mogelijk
Kosten: v.a. €35,00

 

Voor wie?

Een ronde op de elektrische Chopper is een leuke manier om de omgeving van Drachten in Zuidoost Friesland te verkennen met je gezin, familie of vrienden. Ook voor groepen zoals een teamuitje of bedrijfsuitje is deze E-chopper Tour een leuke outdoor activiteit. Voor een compleet arrangement inclusief horeca of een combinatie met andere activiteiten kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Aanvraagformulier

E-Chopper Fotoroute
De Leyen

2 uur | 35,-

Een mooie fotoroute op onze E-Chopper door het natuurgebied rondom de Leien. Deze E-Chopper tour start vanaf Next Adventure in Drachten. Rij geruisloos door de natuur en bewonder deze mooie omgeving via onze speciale route richting Rottevalle.

E-Chopper Fotoroute Beetsterzwaag

2 uur | 35,-

Een fantastische E-Chopper Fotoroute door het prachtige bos van Beetsterzwaag. Ga aan de hand van foto’s en aanwijzingen op zoek naar de juiste route en beleef een gezellige middag uit!

Echopper huren Drachten

E-Chopper Pontjesroute Earnewald

3 uur | 39.5 

De E-Chopper pontjesroute brengt je langs Smalle Ee, de Veenhoop en door het Nationaalpark De Alde Feanen! Ontdek de prachtige natuur langs het water van Zuidoost Friesland op een milieuvriendelijke manier!

P.s. vergeet niet je €1.50 mee te nemen want je komt langs veerpont De Grietman!

Nieuw!

Nu ook voor voor mensen zonder rijbewijs! Combineer onze E-Chopper met de Urban E-Fatbike en ontdek de omgeving met het hele gezin.

E-Chopper tour cadeau

Je kunt nu ook een E-Chopper Avontuur cadeau geven! We hebben verschillende mogelijkheden. Bestel nu jouw digitale of fysieke cadeaubon direct online!

E-Chopper Cadeaubon