fbpx

Bedrijfsuitje in Friesland

Het leukste bedrijfsuitje in Drachten

Bedrijfsuitje, Teamuitje of Bedrijfs-Event op maat.
Ben jij opzoek naar het perfecte bedrijfsuitje voor jou en je collega’s? Wij denken graag met je mee en helpen je bij het samenstellen van het perfecte arrangement. Maak samen met je collega’s een fantastische E-Chopper Tour op één van de door ons aanbevolen routes op een prachtige locatie bij jullie in de buurt. Wij werken samen met verschillende horeca gelegenheden zodat we altijd een passend bedrijfsuitje voor jullie kunnen samenstellen.

Het doel van jullie personeelsuitje is natuurlijk het belangrijkste. Bij groepsuitjedrachten.nl kun je gewoon gezellig een dagje weg met collega’s maar ook om de teamspirit te verbeteren of medewerkers van verschillende afdelingen met elkaar te verbinden.  Zo bieden wij verschillende soorten E-Chopper Tours aan die wij speciaal voor bedrijven en teams hebben ontwikkeld.

Naast onze activiteiten zijn er diverse horeca & vergader mogelijkheden, van ontvangst met koffie en thee tot een afsluitend buffet met een groepsborrel. 

Voorbeelden van activiteiten die je kunt combineren met onze E-Chopper Tours zijn Archery Tag, Pub Quiz, Bingo, Wie is de Mol, Ik hou van Holland, Boogschieten en nog veel meer! We hebben dus meer dan genoeg mogelijkheden voor jouw ideale personeelsfeestje!