fbpx

E-Chopper huren in Friesland

Kom een Echopper huren in Friesland

Een E-Chopper huren in Friesland doe je bij Next Adventure! Met Verschillende routes door De Friese Wouden, Nationaal Park Het Drents-Friese Wold, De Alde Feanen en heel veel andere gave routes over smalle slingerpaadjes door de landerijen en bossen van Friesland. In Friesland kun je op verschillende plekken een E-Chopper huren. Zo kun je een Echopper huren op aanvraag in Appelscha, Sneek, Eernewoude, of Lauwersmeer. Maar kun je met een groep ook een E-Chopper huren in Drachten, Rottevalle of in Lemmer!

Beleef het zelf

Regel jij een goed gezelschap? Dan regelen wij de rest! Met onze E-Chopper ontdek je de mooiste plekjes Friesland op een duurzame manier. De E-Chopper heeft een maximale snelheid van 25 kilometer per uur. Voor het besturen van de E-chopper dient iedereen minimaal 16 jaar jong te zijn en in het bezit van een bromfietscertificaat of rijbewijs.

Vergeet niet een tussenstop te maken bij de verschillende highlights op de route en twijfel niet om onderweg een korte pitstop te maken voor een drankje bij de lokale horeca. Met deze speciale E-Chopper Tour ben jij verzekerd van een hilarische familiedag, een tof uitje met vrienden, een vrijgezellenfeest of een uniek bedrijfsuitje. Al onze Chopperz zijn voorzien van een telefoonhouder met usb oplader, op deze manier kun je op een veilige manier navigeren.