fbpx

E-CHOPPER HUREN

EChopper huren 

Kom een E-Chopper huren in Friesland, Drenthe of Groningen!.
Er even tussen uit op onze stoere elektrische Chopper!
Met deze robuuste E-Chopper zoef je geruisloos door de mooiste natuurgebieden van Noord-Nederland. Een fantastische outdoor belevenis voor vrienden, familie en collega’s!

Next Adventure heeft samen met Echopperz.nl verschillende verhuurlocaties in Drenthe, Friesland en Groningen waar je een E-Chopper kunt huren. Hier boek je jouw E-Chopper Tour door onder andere het Nationaal Park De Alde Feanen, het Drents Friese Wold, het Dwingelderveld, Nationaal Park de Oosterschelde en het Fochteloërveen.

Echopper tour Friesland

Drachten

Next aDVENTURE

Echopper huren in Friesland

Ontdek Zuidoost Friesland! Een prachtige E-Chopper Fotoroute door het bos van Beetsterzwaag. Deze E-Chopper Tour is het perfecte outdoor uitje met vrienden, familie of als uniek en duurzaam bedrijfsuitje.
Gegarandeerd een leuk dagje uit!.

Earnewald

RONDVAARDIJ PRINCENHOF

E-Chopper huren Drenthe

Een mooie E-Chopper Fotoroute door het Nationaal Park De Alde Feanen! Ontdek de slingerpaadjes door de landerijen en langs het water van Zuidoost Friesland op een milieu vriendelijke manier!

Augustinusga

PICKNICKPLAATS ’t Strunerke

Echopper huren in Groningen

Geniet van de prachtige omgeving van Noordoost Friesland en maak een onvergetelijke tour langs de groene akkers, schilderachtige dorpjes en het coulisselandschap van de Noardlike Fryske Wâlden.

Meerstad

Het strandhuis

Echopper huren in Groningen

Een mooie route op onze E-Chopper door het natuurgebied ’t Roegwold! Kom een E-Chopper huren in Groningen en beleef een te gekke middag uit! Deze E-Chopper Tour start direct vanaf Het Strandhuis bij Meerstad.