fbpx

E-Chopper huren bij ’t Strunerke

Zet koers naar Noordoost Friesland!

Kom een E-Chopper huren in Augustinusga bij ’t Strunerke en ontdek Nationaal Landschap de Noardlike Fryske Wâlden! Geniet van de prachtige omgeving van Noordoost Friesland en maak een onvergetelijke tour langs de groene akkers, schilderachtige dorpjes en het coulisselandschap van de Noardlike Fryske Wâlden.

Het is een ideale omgeving voor een ontspannen en avontuurlijke dag in de buitenlucht, waarbij je kunt genieten van de prachtige natuur en de rustieke sfeer van het platteland.

Picknickplaats ’t Strunerke

’t Strunerke is een gezellige en sfeervolle locatie waar je kunt genieten van een heerlijke picknick te midden van de natuur. De picknickplaats is gelegen in een prachtige omgeving en is een populaire bestemming voor wandelaars, fietsers en andere natuurliefhebbers.

Op deze magische plek kun je genieten van fantastische horeca-arrangementen die te combineren zijn met onze E-Choppers, zoals een High Tea, een lunch of een heerlijke borrelplank. Bovendien kun je hier ook overnachten en jezelf onderdompelen in de rustgevende sfeer van de omgeving. Bezoek http://www.strunerke.nl/ voor een compleet overzicht van alle mogelijkheden.

E-Chopper Tour Friesland

Voor wie?

Onze E-Chopper Tour door de Noardlike Fryske Wâlden is een leuke activiteit om te doen met je gezin, familie of vrienden. Maar zeker ook als groepsuitje voor groepen zoals teamuitjes of bedrijfsuitjes is deze E-Chopper Tour een leuke outdoor activiteit.

Informatie
Aantal personen: vanaf 8 personen
Tijdsduur:  2 uur
E-Chopper vanaf: 16 jaar met rijbewijs
Urban E-Fatbike vanaf: 12 jaar
Inclusief instructies: Ja
Kosten: €35,- p.p.

 

Fout: boekproces bestaat niet

Aanvraagformulier

Tijd of datum niet beschikbaar?
Vanaf 8 personen €35,- p.p.
Groepsprijs 1 tot 7 pers. €280,-
Urban E-Fatbike vanaf 12 jaar.

E-Chopper tour noordoost Friesland