fbpx

FAMILIEDAG ARRANGEMENT

HET LEUKSTE FAMILIEDAG ARRANGEMENT IN FRIESLAND

Familiedagen in Friesland zijn een geweldige manier om samen te bouwen aan herinneringen en een boost te geven aan de band tussen de familieleden. Bij Next Adventure Drachten bieden wij een scala aan activiteiten aan die geschikt zijn voor groepen van alle maten en niveaus.

De leukste activiteiten voor jouw familiedag!

Onze E-Chopper Tour in combinatie met de Urban E-Fatbike is een populaire keuze voor familiedagen. Deze unieke en innovatieve voertuigen zijn perfect voor een onvergetelijke rit door de prachtige Friese landschappen. Onze aanbevolen routes zorgen ervoor dat jullie de mooiste plekken van Friesland zien en onze instructeurs zullen jullie helpen met de bediening van de E-Chopper.

Onze actieve wandeltocht de Adventure Walk is ook een geweldige keuze als familiedag. Onze instructeurs geven uitleg over de werking van de GPS en het kompas en daarna kunnen jullie gezamenlijk op pad. De route zal jullie leiden door de prachtige Friese natuur en geeft jullie een uniek inkijkje in Friesland. Wij bieden wandeltochten aan voor groepen van alle maten en niveaus, dus of je nu een gemakkelijke wandeling of een wat langere wandeltocht wilt, wij hebben iets voor jullie familie!

Het teamspel Wie is de Mol is een geweldige manier om jullie familie te laten samenwerken en hun communicatievaardigheden te verbeteren. Onze spelbegeleiders zorgen ervoor dat de familie een onvergetelijke tijd heeft terwijl ze strijden om te ontdekken wie de mol is!

Boogschieten en Archery Tag zijn twee geweldige activiteiten voor familiedagen die perfect zijn voor het verbeteren van de concentratie en precisie van jullie familieleden. Onze professionele instructeurs leiden jou en je familie door de basisvaardigheden van deze sporten en helpen om jullie doelen te bereiken.

Wij bieden ook besloten feesten aan voor familiedagen. Onze locatie is perfect voor groepen van alle maten en wij kunnen een programma op maat maken voor elke familie. Of je nu een verjaardagsfeest, een familiebijeenkomst of een ander soort evenement wilt organiseren, wij zorgen ervoor dat jullie familie een geweldige tijd heeft.

Bij Next Adventure Drachten maken wij graag arrangementen op maat voor familiedagen in Friesland. Of je nu een enkele activiteit wilt boeken of een volledig verzorgd arrangement wilt, wij zorgen ervoor dat jullie familie een onvergetelijke dag beleeft! | # Familiedag Friesland

Familiedag arrangement