fbpx

Schoolkamp Friesland

Welkom bij Next Adventure, jouw ultieme schoolkampbestemming in Friesland!

Gelegen bij Zeilschool De Veenhoop, biedt Next Adventure een onvergetelijke ervaring voor schoolgroepen die op zoek zijn naar avontuur, samenwerking, en plezier. Met accommodatie voor tot wel 140 kinderen en een groot speelveld, is onze locatie perfect afgestemd op de behoeften van jonge avonturiers en leraren die een veilige, leerrijke en actieve omgeving zoeken.

 

Ontdek Zeilen en Waterplezier

Verken de prachtige Friese wateren met onze zeilactiviteiten, aangeboden in samenwerking met Zeilschool De Veenhoop. Of je nu een beginner bent of je zeilvaardigheden wilt aanscherpen, onze ervaren instructeurs staan klaar om je een onvergetelijke leerervaring op het water te bieden. Naast zeilen, kun je ook de kalmte van het water ervaren met onze kano-activiteiten. Het is de perfecte manier om samenwerking en balans te leren.

 

Schoolkamp in Noord Nederland

Comfortabele en Veilige Accommodatie

Ontspan na een dag vol activiteiten in onze comfortabele en veilige accommodatie. Met verschillende slaapzalen die perfect zijn voor schoolgroepen, biedt Next Adventure alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk schoolreisje in Friesland.

 

Plan Jouw Avontuur in Friesland

Ben je klaar om een avontuurlijk schoolkamp in Friesland te organiseren? Neem contact op met Next Adventure voor meer informatie over onze pakketten, activiteiten en beschikbare data. Laat ons de plek zijn waar jouw leerlingen leren, groeien en onvergetelijke herinneringen creƫren.

 

Zeilen in Friesland

Avontuurlijke Activiteiten op het Land

Daag jezelf uit met onze landactiviteiten, waaronder boogschieten, Archery Tag, teamgames en vlotbouwen. Deze activiteiten zijn ontworpen om niet alleen plezier en opwinding te bieden, maar ook om cruciale teambuildingvaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

 

Teambuilding en Educatieve Programma’s

Bij Next Adventure begrijpen we het belang van persoonlijke ontwikkeling en teamwork. Onze teambuildingactiviteiten zijn speciaal ontworpen om leerlingen dichter bij elkaar te brengen, terwijl ze waardevolle levensvaardigheden leren. Ons programma biedt een ideale mix van educatie en avontuur, perfect voor scholen die zoeken naar een impactvolle ervaring buiten het klaslokaal.

 

ArcheryTag Schooluitje Friesland