fbpx

Teamuitje Drachten

Het leukste teamuitje in Drachten

Organiseer nu jouw groepsuitje, bedrijfsuitje of teamuitje op maat!
Ben jij opzoek naar het perfecte teamuitje voor jou en je collega’s, vrienden of familie in Drachten? Wij denken graag met je mee! Allereerst helpen we je graag bij het uitzoeken van een geschikte activiteit. Daarnaast helpen we je bij het samenstellen van het perfecte groepsarrangement in combinatie met alle verschillende  horecamogelijkheden in Drachten.

Bovendien hebben wij bij Next Adventure in Drachten verschillende activiteiten beschikbaar. Zo maak je samen met je collega’s, vrienden en/of famulie een fantastische E-Chopper Tour op één van de door ons aanbevolen routes. Of boek je een Boogschiet clinic en leer je samen met de rest van je team in een middag boogschieten.

Liever een andere teamuitje in Drachten? Je kunt bij Next Adventure in Drachten ook onze activiteit: WIe is de Mol boeken. Dit is een leuke activiteit om de rest van het team beter te leren kennen. Onze activiteiten zijn geschikt voor kleine en grote groepen. Zo kun je bijvoorbeeld ook met twee personen onze Adventure Walk boeken. Dit is een leuke wandel tocht door de omgeving van Drachten, Friesland.

Het doel van jouw teamuitje in Drachten

Het doel van jullie teamuitje in Drachten is natuurlijk het belangrijkste. Bij Next Adventure kun je gewoon gezellig een dagje weg met collega’s maar ook om de teamspirit te verbeteren of medewerkers van verschillende afdelingen met elkaar te verbinden.  Zo bieden wij verschillende teambuilding activiteiten in Drachten aan die wij speciaal voor bedrijven en teams hebben ontwikkeld.

Naast onze activiteiten zijn er diverse horeca & vergader mogelijkheden, van ontvangst met koffie en thee tot een afsluitend buffet met een groepsborrel in Drachten.

Voorbeelden van activiteiten die je kunt combineren met onze E-Chopper Tour in Drachten zijn Archery Tag, Pub Quiz, Bingo, Wie is de Mol, Ik hou van Holland, Boogschieten en nog veel meer! We hebben dus meer dan genoeg mogelijkheden voor jouw ideale teamuitje in Drachten!

Teamuitje drachten